MONDEN

DOLIU în muzică. Celebrul rapper DMX s-a stins din viață la doar 50 de ani


DOLIU în muzică. Celebrul rapper DMX s-a stins din viață la doar 50 de ani

E.Ş. | 2021-04-09 20:12

Artistul american DMX, pe numele său adevărat Earl Simmons, a decedat la doar 50 ani. El s-a făcut remarcat pe scena din New York la mijlocul anilor ’90. DMX fusese spitalizat pe 2 aprilie la clinica White Plans din New York, după ce suferise un infarct.

Conform publicației britanice , familia a transmis un mesaj public în care preciza că Earl a fost un mare luptător până la finalul vieții. Aceștia au mai spus că muzica sa a inspirat multe generații și va continua să inspire și pe cele viitoare.

DMX  a reușit să ajungă pe locul I cu mai multe albume în topurile americane, lăsând în urmă piese-imn, precum Party Up (Up in Here), What’s My Name? and X Gon’ Give It to Ya. Simmons va rămâne un reprezentant de seamă al scenei Gangsta Rap din SUA.

DMX a realizat mai multe colaborări cu artiști americani de top din sfera hip hop, precum Jay-Z, Ja Rule, Eve și LL Cool J. Simmons a fost condamnat în repetate rânduri pentru fapte precum posesie de droguri și de arme, cruzime împotriva animalelor sau conducere periculoasă a unui vehicul.

DMX a lansat 8 albume, printre care And Then There Was X (1999), The Great Depression (2001) și Grand Champ (2003). Rapperul lasă în urmă și 15 copii, cel mai mic fiind născut în 2016 (Exodus Simmons).



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.