MONDEN

Dragoș Bucur are COVID-19. Cum se simte prezentatorul VISURI LA CHEIE


Dragoș Bucur are COVID-19. Cum se simte prezentatorul VISURI LA CHEIE

PUTEREA24 | 2020-09-16 23:45

Actorul Dragoș Bucur a fost diagnosticat cu COVID-19 si, prin urmare, emisiunea ”Visuri la cheie” pe care o prezenta la Pro TV și-a suspendat filmările.

Dragoș Bucur a făcut o formă ușoară a bolii COVID-19. Din fericire, atât starea sa de sănătate, cât și a familie, este bună. 

După ce Dragoș Bucur a fost confirmat pozitiv, producătorii au decis ca toată echipa de producție, dar și arhitecții și designerii să intre în autoziolare până la aflarea rezultatelor testelor.

”Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, le doresc tuturor sănătate” a declarat Dragoș Bucur.

De altfel, informația a fost confirmată și de oficialii Pro TV.

“Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Atât starea lui de sănătate, cât și a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar, până la aflarea următoarelor vești”, se arată în comunicatul celor de la PRO TV.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.