MONDEN

Ea e SEXY-MAGICIANA care face senzație cu o Dacie din 1969!


Ea e SEXY-MAGICIANA care face senzație cu o Dacie din 1969!

PUTEREA24 | 2022-01-19 18:45

Cristina Strecopîtov e actriță și magician, iar de un an și-a descoperit o nouă pasiune: cursele de mașini istorice, la care merge frecvent și unde concurează cu o Dacie 1100 pe care a botezat-o Nemo. E frumoasă, talentată, plină de...magie și se dă pe circuit cu mașini vechi de 53 de ani!

„Inițial, mi-am dorit să vin și să văd. Am fost întâi copilot, am avut șansa asta, apoi am vrut să fiu pilot , am împrumutat o mașină istorică și am participat... Ulterior ,mi-am cumpărat propria mea mașină. Mie întotdeauna mi-a plăcut să conduc, îmi place mirosul de benzină, îmi place să privesc mecanicii cum repară la mașini și cum se murdăresc cu ulei pe mâini” – Cristina Strecopîtov, pilot de vehicule istorice. 


Ea e SEXY-MAGICIANA care face senzație cu o Dacie din 1969! Frumoasa de 32 de ani face senzație atât pe circuit, cât și pe stradă cu o Dacie din 1969 de care este îndrăgostită! „O iubesc! Este ca și copilul meu, am grijă de ea i-am dat și un nume, Nemo... Mi-o doream atât de mult și o căutam și întrebam în stânga și în dreapta dacă cineva cunoaște pe altcineva care are o Dacie. Am zis că această operațiune se numește operațiunea „Găsindu-l pe Nemo” și atunci când o s-o găsesc o s-o numesc Nemo. Universul mi-a adus-o în viața și nu am putut să nu respect promisiunea” – Cristina Strecopîtov.

Tânăra este oprită frecvent în trafic și întrebată despre mașină. „Este o energie extraordinară pentru că toată lumea mă oprește, îmi face cu mâna, mă întreabă din ce an este, o admiră și mă încarc cu energia lor pozitivă” – Cristina Strecopîtov.


Ea e SEXY-MAGICIANA care face senzație cu o Dacie din 1969! Job la fel de interesant!

“Sunt magician încă de la 19 ani asta înseamnă deja de 13 ani, mai nou sunt și actriță , studentă în anul 3 la Actorie, fac spectacole de magie și pentru copii și pentru adulți, merg cu spectacolele de teatru prin țară, avem turnee, avem și o gașcă de magicieni cu care facem spectacole, abia aștept să treacă pandemia și să facem spectacolele noastre pe scenă” – Cristina Strecopîtov.

Cristina știe și ce magie ar vrea să facă pentru anul 2022! “Să dispară pandemie și să revenim la o viață normală, mi-e atât de dor” – Cristina Strecopîtov.


Ea e SEXY-MAGICIANA care face senzație cu o Dacie din 1969! S-a apucat de magie la 15 ani

Cristina își aduce aminte cum a luat contact cu lumea magiei. „Prima și prima dată aveam 15 ani am ieșit Miss Boboc în liceu și am câștigat un curs gratis la o școală de „Actorie, Dans și Magie” și acolo am învățat practic primele trucuri. Pot să zic că mi-a plăcut mai mult actoria, nu visam neapărat să fiu magician, asta s-a întâmplat după liceu. Am învățat să fac un lapte să dispară dintr-un ziar și să apară porumbei dintr-o tigaie” – Cristina Strecopîtov.


Ea e SEXY-MAGICIANA care face senzație cu o Dacie din 1969! Dacă ar fi pusă să aleagă între cele trei pasiuni ale sale, alegerea ar fi dificilă! „Mi-ar plăcea să le fac cumva pe toate trei în același timp, deși am o satisfacție pentru magie, am niște împliniri pe partea aceea, îmi doresc să am niște împliniri și pe partea de actorie și mi-ar plăcea și mai multe pe partea de pilotaj” ” – Cristina Strecopîtov.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.