MONDEN

Ea este IUBITA celebră a lui Cătălin Scărlătescu!


Ea este IUBITA celebră a lui Cătălin Scărlătescu!

PUTEREA24 | 2021-12-13 10:27

Viața personală a lui Chef Cătălin Scărlătescu a fost, pentru o lungă perioadă, ținută departe de ochii curioșilor. Acesta nu a vorbit niciodată despre femeile din viața lui.

Se pare însă că ceva s-a schimbat în viața lui Scărlătescu. 

Acesta a plecat în vacanță alături de noua lui iubită. Și nu mică a fost mirarea fanilor când au aflat cine este femeia alături de care celebrul și iubitul bucătar trăiește o poveste de dragoste. 

Este vorba despre Doina Teodoru, pe care majoritatea românilor o știu deja după apariția în sezonul 3 al emisiunii iUmor, show-ul de divertisment difuzat la Antena 1, pe care l-a și câștigat.

Mai mult decât atât, tânăra a jucat și în "Băieți de oraș".

Doina Teodoru este din Galați, are 31 de ani și este actriță.

Doina Teodoru a fost cea care a publicat primele imagini cu ea și chef Cătălin Scărlătescu, luând prin surprindere pe toată lumea. În dreptul imaginilor din vacanță, una dintre ele cu sărutul dintre cei doi, câștigătoare iUmor a scris: "Te iubesc!".

"Sunt un om normal. Mă țin și eu cu fetele de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă, am și eu iubită, că nu pot să stau singur cuc. De fiecare dată e ceva serios, că nu duci o chestie neserioasă în casă. Nu e de foarte mult timp, hai să nu intrăm în cifre.

La relații nu am fost bun niciodată, când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut. Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat, nu îmi place să îmi duc viața privată și personală la televizor", a declarat Cătălin Scărlătescu la Antena Stars, potrivit .


Mai multe imagini:






Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.