MONDEN

Fostă câștigătoare de Masterchef, salvată de la MOARTE de centura de siguranță


Fostă câștigătoare de Masterchef, salvată de la MOARTE de centura de siguranță

PUTEREA24 | 2023-05-11 14:00

O fostă câştigătoare a Masterchef 2013 a fost la un pas de moarte în urma unui accident rutier petrecut joi la Buzău.

Maşina a părăsit partea carosabilă chiar aproape de intrarea în municipiul Buzău dinspre Ploieşti şi s-a răsturnat de mai multe ori. Fosta câştigătoare a Masterchef, Aida Parascan, aflată pe locul din dreapta, şi prietena alături de care se deplasa spre Bacău au scăpat cu răni superficiale.

”Acum 2 ore aş fi putut să-mi pierd viaţa, dacă nu aveam centura de siguranţă! Mulţumesc lui Dumnezeu pentru viaţă! Şi DA, ne vedem la Bacău. A fost salvată mare parte din munca mea, iar duminică, deşi cu câteva zgârieturi, voi tine conferinţa!”, a scris pe pagina sa de Facebook Aida Parascan.

Autoturismul Logan în care se aflau cele două s-a răsturnat, joi, după ce conducătoarea auto aflată la volan ar fi tras dreapta pentru a face loc unui TIR să o depăşească. Maşina a părăsit carosabilul, a intrat în coliziune cu un parapet marginal şi s-a rostogolit pe câmp de mai multe ori.

Aida Parascan a câştigat Masterchef în anul 2013. Ulterior, şi-a deschis o afacere într-un mall din Buzău, un stand dedicat dulciurilor, însă nu a avut succesul scontat, iar afacerea a fost închisă rapid, informează News.ro.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.