MONDEN

Fulgy de la Clejani, condamnat la doi ani de ÎNCHISOARE


Fulgy de la Clejani, condamnat la doi ani de ÎNCHISOARE

PUTEREA24 | 2022-04-21 18:17

Fulgy de la Clejani a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, dar cu toate acestea el are un drept de apel în zece zile.

Magistrații au decis în cazul lui Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, o condamnare dură. Mai exact, el a fost condamnat la doi ani de închisoare, cu suspendare, dar sentința poate fi atacată cu apel.

Magistrații au decis la termenul de astăzi, 21 aprilie 202, ca Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, să execute o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

”Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie-fapta din 10.07.2021. (….)

Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. (…)

Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. ”, se arată în decizia instanței.

Pe lângă condamnarea în închisoare pentru tâlhărie – Fulgy fiind găsit vinovat după ce l-a jefuit pe un jurnalist în luna iulie a anului trecut – mezinul Clejanilor este obligat să plătească și daune materiale consistente la care se adaugă și cheltuieli de judecată.

”Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale.

În temeiul art. 274 alin. (1) C. proc. pen., obligă inculpatul la plata sumei de 4.500 de lei-cheltuieli judiciare către stat, din care 3.000 de lei ocazionate de efectuarea urmăririi penale stabilite prin rechizitoriu”, se mai arată în sentința magistraților de la Judecătoria sectorului 3 București, citata de .

 Fulgy va fi nevoit să execute 60 de zile de muncă în folosul comunității și să respecte strict măsurile de supraveghere.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.