MONDEN

Horațiu Mălăele, IRONIE pentru cei care au scris că a murit


Horațiu Mălăele, IRONIE pentru cei care au scris că a murit

E.Ş. | 2022-04-15 23:37

În mediul online a apărut un mesaj în care se scria că legendarul actor ar fi încetat din viața. La scurt timp, Teatrul Național București a dezmințit informația, iar Horaţiu Mălăele a transmis un mesaj plin de umor, în stilul său caracteristic.

O publicație locală anunțat trecerea în neființă a celebrului actor Horațiu Mălăele. Fără ca informația să fie verificată în vreun fel, a început să fie distribuită masiv, astfel ajungând și la urechile artistului faptul că a murit. Acesta a venit cu o replică de zile mari, plină de umor, așa cum îi este stilul caracteristic. „Dușmanilor mei zvoniști, că nu muriți odată, să scăpați de mine!…”, a scris Horațiu Mălăele într-o postare pe Facebook.

Reprezentanții TNB l-au sunat pe artist pentru a se asigura că acesta este bine, apoi au postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook prin care anunțat că informația este „fake news”. În această dimineață a apărut în mediul online, din surse deloc de încredere, informația conform căreia actorul Horațiu Mălăele ar fi murit. Domnul Horațiu Mălăele a fost contactat și a răspuns la telefon personal. Vă rugăm să nu dați curs informațiilor neverificate și vă sugerăm să raportați asemenea pagini! Vă mulțumim!”, au transmis reprezentanții TNB.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.