MONDEN

IMAGINI de la nunta fiicei lui Anghel Iordănescu, nășită de Gigi Becali


IMAGINI de la nunta fiicei lui Anghel Iordănescu, nășită de Gigi Becali

PUTEREA24 | 2021-09-11 19:18

Nuntă mare în fotbalul românesc. Maria, fiica lui Anghel Iordănescu s-a căsătorit sâmbătă, nășită de nimeni altul decât inegalabilul Gigi Becali. Ceremonia civilă a fost săvârșită chiar de primarul sectorului 1, Clotilde Armand.

Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, s-a căsătorit sâmbătă, 11 septembrie, cu logodnicul ei, după ce a fost cerută de soție, la Barcelona.

Primele imagini de la nuntă au fost publicate pe rețelele sociale chiar de fratele Mariei Iordănescu (25 de ani), Alex Iordănescu. 

”Sora mea se căsătorește”, a scris Alex, pe Instagram, în dreptul fotografiilor.

Naș este nimeni altul decât Gigi Becali. Despre cel cu care și-a unit destinul, Maria a fost foarte discretă.

"Logodnicul meu este cel mai frumos suflet pe care l-am cunoscut. La acest aspect se mai adaugă şi o educaţie exemplară din toate punctele de vedere (aici mă refer la cei 7 ani de acasă, precum şi la şcolile cu renume din Europa pe care le-a absolvit). Un bărbat cu un bun simt ieşit din comun şi cu o inteligenţă sclipitoare. El este o persoană care face sport, în limita timpului disponibil, însă nu practică la nivel de performanţă.", declara într-un interviu pentru Click.

După o perioadă în care a prezentat știrile la Look Sport Plus, Maria Iordănescu s-a alăturat echipei Focus la Prima Oră unde, evident, prezintă știrile din sport - pasiune moștenită din familie.


Mai multe imagini:




Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.