MONDEN

Încep preselecțiile pentru ”Românii au Talent”. Surprizele de la masa juriului


Încep preselecțiile pentru ”Românii au Talent”. Surprizele de la masa juriului

E.Ş. | 2021-10-08 20:42

Au început filmările pentru cel mai mare și mai iubit show de la noi: ″Românii au talent”. Iar primele surprize vin de la masa juraților.

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur vor face echipă cu Andra și Andi Moisescu. Împreună, îi vor alege pe românii gata să strălucească în lumina reflectoarelor din noul sezon.

Al 12-lea sezon aduce o schimbare în juriul emisiunii „Românii au talent”. Actorul Mihai Bobonete abia așteaptă să se așeze la masa și să se distreze.

Mihai Bobonete, jurat la ″Românii au talent”: “Eu plec cu maximă pozitivitate. Mă aștept să mă distrez foarte tare. Asta cu rolul de jurat nu o iau atât de în serios, eu vreau să văd români talentați, să să mă bucur de ce știu ei să facă, pentru că, până la urmă, despre asta e show-ul, despre ceea ce se întâmplă pe scenă, nu despre ce jurizăm noi. Eu doar vă spun să fiți cu ochii pe noi pentru că sezonul ăsta se anunță ceva mai tare celelalte sezoane”.

La rândul său, Dragoș Bucur speră să-i descopere pe cei mai talentați dintre concurenți.

Dragoș Bucur, jurat la ″Românii au talent”: “Nu se poate face performanță fară exigență. Ești exigent în măsura în care vrei să obții ce-i mai bun. Mie mi se apre foarte frumos că exista un tip de emisiune ca asta, pentru că eu chiar cred că românii au talent și nu numai că avem un suflet mare așa cum zice toată lumea și toată Europa, nu numai că suntem foarte primitori și inventivi, dar cred că suntem și foarte talentați”.

Andi Moisescu, jurat la ″Românii au talent”: “Eu cred că în primul rând o să fie doi jurați foarte curioși și foarte bucuroși să vadă lucruri neașteptate pentru că pentru ei multe vor fi neașteptate. La fiecare început de ediție am așteptări mari, și pentru că am văzut foarte multe. După 11 sezoane, ai zice că aproape ai văzut tot, este evident fals, de fiecare dată o să apară ceva care nu mi-a trecut prin cap”.

Sezonul cu numărul 12 aduce, încă o dată, români dornici să fie pe scenă și să le demonstreze jurațiilor că pot să cucerească publicul.

Andra, jurat la ″Românii au talent”: “Mi-am propus să nu mai aștept nimic, doar să fiu surprinsă și asta se întâmplă în fiecare an. Mi-a dovedit asta fiecare sezon, așa că sunt cea mai fericită că am cele mai bune locuri, acolo în față la cel mai bun spectacol din România”.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.