MONDEN

Met Gala 2023 – vedetele din showbiz i-au adus un omagiu lui Karl Lagerfeld


Met Gala 2023 – vedetele din showbiz i-au adus un omagiu lui Karl Lagerfeld

P24 | 2023-05-02 13:00

La Met Gala din New York, staruri de prim rang din modă, showbiz, sport şi politică i-au adus un omagiu, luni seară, într-o atmosferă marcată de lux şi extravaganţă, "Kaiserului" Karl Lagerfeld, decedat în 2019, în cadrul unuia dintre cele mai selecte evenimente din lume, informează AFP, preluată de Agerpres.

Purtând o rochie albă creată de casa Valentino, cântăreaţa pop Rihanna a sosit, ca de obicei, printre ultimii invitaţi, pozând pe covorul crem desfăşurat pe treptele din faţa Metropolitan Museum of Art din Manhattan, fiind precedată de celebra jucătoare de tenis Serena Williams şi top-modelul Karlie Kloss.

Toate cele trei vedete sunt însărcinate. Sarcinile Serenei Williams şi modelului Karlie Kloss au fost făcute publice luni seară.

Rihanna a spus în faţa camerelor de filmat că se simte foarte bine, în timp ce partenerul ei de cuplu, rapperul ASAP Rocky, s-a declarat bucuros să devină tată.

Celebrele actriţe Penelope Cruz şi Nicole Kidman, cântăreţele Dua Lipa, Rita Ora şi Cardi B, fostul mare campion al tenisului Roger Federer, manchinele Gisele Bundchen şi Kate Moss s-au numărat printre sutele de invitaţi care au participat la cel mai extravagant eveniment al anului organizat la New York.

Într-o rochie Chanel pe care a purtat-o prima dată în urmă cu aproape 20 de ani într-o reclamă la parfumul "Chanel No. 5", Nicole Kidman a făcut următoarea declaraţie: "Sunt atât de bucuroasă că pot încă să o port".

Cântăreaţa Dua Lipa a purtat o rochie crem pe care Karl Lagerfeld a creat-o pentru casa Chanel în anii 1990, pusă în valoare de un uluitor colier cu diamante creat de casa Tiffany, al cărui proprietar, grupul LVMH, tocmai a redeschis celebrul său magazin de pe 5th Avenue.

În pura tradiţie filantropică americană pentru a strânge milioane de dolari, Met Gala, care are loc în prima zi de luni a lunii mai, este organizată pentru a finanţa departamentul de modă al prestigiosului muzeu newyorkez, The Costume Institute, a cărui expoziţie anuală, ce va fi deschisă în acest an pe 5 mai, îi va aduce un omagiu celebrului creator Karl Lagerfeld, al cărui nume este indisolubil legat de casa Chanel.

Înfiinţată în 1948, Met Gala a fost multă vreme un eveniment rezervat exclusiv înaltei elite din New York, însă redactorul-şef al revistei Vogue, Anna Wintour, care a preluat conducerea publicaţiei în 1995, a decis să o transforme într-o ceremonie "populară" şi de anvergură planetară, adaptată la epoca reţelelor de socializare.

Chiar dacă eşti invitat, biletul de intrare costă foarte mult: 50.000 de dolari pentru un loc la dineu (contra 35.000 de dolari în 2022), iar biletul colectiv pentru o masă achitată de un filantrop porneşte de la 300.000 de dolari.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.