MONDEN

Mircea Badea, SCANDAL cu ministrul Violeta Alexandru: "Toanta asta și-a pus numărul de telefon pe pagina de feisbuc și acum ..."


Mircea Badea, SCANDAL cu ministrul Violeta Alexandru: "Toanta asta și-a pus numărul de telefon pe pagina de feisbuc și acum ..."

PUTEREA24 | 2020-09-11 23:12

Mircea Badea revine cu precizări după ce ministrul Violeta Alexandru a susținut că acesta i-a făcut public numărul de telefon la instigarea PSD. Acesta susține cu o captură de pa pagina de Facebook a ministrului că telefonul era deja public și că nu a făcut altceva decât să îl preia:

”Toanta asta si-a pus numarul de telefon pe pagina de feisbuc si acum ragaie ca eu i-am facut public numarul?!?? :)))) De unde credeti ca am numarul ei?!? De la pagina ei publica!!! Ce jivina oribila!”, susține acesta.

De remarcat că actualul ministrul Muncii a făcut public numărul de telefon al altor persoane publice. la puțin timp de la preluarea mandatului, Violeta Alexandru a făcut public numărul șefului Casei Naționale de Pensii, tocmai pentru a-l face pe acesta să demisioneze.

În altă ordine de idei, numărul Violetei Alexandru este public pe pagina ei. În plus, la preluarea mandatului de ministru, ea a făcut public un număr de telefon de-al unui director de la o casă de pensii.

Tensiunile dintre Mircea Badea și Violeta Alexandru au apărut în contextul Cazului fetiție de 13 ani, agresate în Târgu Jiu, de un grup de fete cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani ia amploare. Un băiat care a filmat scenele șocante a postat clipul pe o rețea de socializare, iar acesta a ajuns în atenția mass media și implicit a autorităților. Mircea Badea s-a implicat și el activ în această poveste șocantă cerând demiterea mamei fetei violente.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.