MONDEN

Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit. Aceștia au format un cuplu în ultimii 10 ani


Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit. Aceștia au format un cuplu în ultimii 10 ani

PUTEREA24 | 2021-07-29 12:47

Monica Gabor și Mr. Pink nu ar mai forma un cuplu, iar această informație o confirmă și un apropiat al fostei soții al lui Irinel Columbeanu.

În presă s-au făcut în ultimul timp numeroase speculații privind relația Monicăi Gabor cu Mr. Pink. Aceasta a părăsit Statele Unite și a mers la sora sa, Ramona Gabor, în Dubai. Mai mult, Monica și-ar fi șters toate pozele de pe rețelele sociale în care apărea Mr. Pink.

"Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații", a declarat Paul Mantea, un apropiat al Monicăi Gabor, pentru playtech.ro.

Se pare că despărțirea este cât se poate reală, iar Monica Gabor i-ar fi înapoiat lui Mr. Pink chiar și bijuteriile pe care le-ar fi primit de la acesta. "Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel", ar mai fi spus Paul Mantea pentru sursa citată.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.