MONDEN

NUNTA momentului în sportul mondial


NUNTA momentului în sportul mondial

PUTEREA24 | 2023-04-23 10:31

Campioana mondială la gimnastică Simone Biles (26 de ani) s-a căsătorit cu jucătorul de fotbal american Jonathan Owens (27 de ani). Cei doi au distribuit imagini pe reţelele de socializare sâmbătă în care îşi anunţă căsătoria, iar Biles include acum „Owens” în numele ei complet pe Instagram şi Twitter.


NUNTA momentului în sportul mondial „Da”, a scris Biles pe reţelele de socializare sâmbătă. „Oficial Owens.” „Persoana mea, pentru totdeauna”, a scris Owens într-o postare proprie.

De şapte ori medaliată olimpică, Bile şi-a anunţat logodna cu Owens în luna februarie a anului trecut. Cei doi s-au cunoscut în mediul online chiar înainte de apariţia pandemiei.

Owens a declarat pentru Texas Monthly în 2021 că pandemia Covid-19 le-a dat timp pentru a se cunoaşte mai bine. „A fost una dintre puţinele momente din viaţa ei în care totul a fost oprit şi nu a putut face nimic”, a spus el. „Aşa că am folosit timpul pentru a ne cunoaşte – pentru a ne cunoaşte cu adevărat. Ne-am creat o legătură şi am făcut-o mai puternică. Acum sunt atât de recunoscător”, a spus el.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.