MONDEN

Prima reacție a actriței Carmen Tănase după ce s-a zvonit că s-ar fi infectat cu Covid


Prima reacție a actriței Carmen Tănase după ce s-a zvonit că s-ar fi infectat cu Covid

PUTEREA24 | 2021-10-14 21:01

Actrița Carmen Tănase a povestit într-o intervenţie la o televiziune de știri cum a aflat din presă că s-ar fi infectat cu Covid. „Nu am nici SARS-COV-2 şi nu sunt nici antivaccinistă, e un fake news de la început până la sfârșit", a spus aceasta.

„Nu am nici SARS-COV-2 şi nu sunt nici antivaccinistă, e un fake news de la început pănă la sfârșit. Dar dă bine știrea asta aşa. Probabil este şi mare tristețe că nu este adevărat.

Eu habar nu am avut. M-a sunat o prietenă care m-a întrebat ce fac şi dacă am nevoie de ceva. Şi eu am spus că sunt în regulă, dar ce s-a întâmplat. Păi am înţeles că ai COVID. Nu, nu am COVID. Am înţeles că s-a dat o știre.

Foarte surprinzător pentru că eu vorbit cu presa. Oricine m-a întrebat, am răspuns. Să scrii fără să întrebi, să dai un telefon. Am sunat la acel post şi am rugat să dea dezmințire. Mă simt foarte bine. Dacă am nevoie de medicamente, mă descurc", a spus actriţa Carmen Tănase, care a precizat că în weekend a avut un spectacol afară, în aer liber, unde a fost destul de frig şi a răgușit.

„Aseară, de nervi am mai făcut un test şi a ieșit negativ. Cine știe ce mai apare. Oamenii să fie consecvenți în așteptarea lor că, cine știe, s-ar putea să le fac pe plac", a declarat actriţa Carmen Tănase la Antena 3. 

 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.