MONDEN

Primele IMAGINI cu Simona Halep în ziua nunții sale! Cum s-a îmbrăcat tenismena la cununia civilă cu Toni Iuruc


Primele IMAGINI cu Simona Halep în ziua nunții sale! Cum s-a îmbrăcat tenismena la cununia civilă cu Toni Iuruc

PUTEREA24 | 2021-09-15 16:47

Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc au cununia civilă astăzi, la Constanța, apoi vor sărbători alături de invitați într-un local de pe malul mării. Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns la locație și au apărut pentru câteva secunde în fața jurnaliștilor prezenți. Cei doi erau foarte zâmbitori, iar jucătoarea de tenis le-a făcut cu mâna celor prezenți. În ziua cea mare, Simona Halep s-a imbracat într-o rochie din dantela, de culoare bej.

Stere și Tania Halep, părinții Simonei, au plecat puțin după ora 15:00 de la locuința lor către locația în care va avea loc ceremonia.

„Vă mulțumesc pentru atenție. Am emoții ca fiecare mama, atunci când vine această zi pentru copilul ei. M-am rugat să fie o zi cu soare, o zi liniștită. Vă mulțumesc încă odată”, a spus mama Simonei Halep, potrivit Libertatea.

Printre numele importante care au sosit la nunta jucătoarei de tenis se numără Ștefan Bănică, George Cosac sau Florin Segărceanu. Și nume importante din fotbal sunt prezente: Gică Hagi, Gică Popescu și Florin Răducioiu.

La clubul Fratelli, din Mamaia, acolo unde va avea loc petrecerea, au fost luate măsuri de securitate excepționale. Locul este bine păzit de forțele de ordine și a fost înconjurat de un gard pentru a-i ține pe curioși departe, scrie gsp.ro.

Dan Bittman nu va performa alături de trupa sa. Cântărețul va cântă împreună cu Marius Bațu.

„Vom începe cu piesa, așa au dorit mirii. E un fel de dansul mirilor, dat fiind faptul că acum are loc doar cununia civilă”, a declarat solistul.


Mai multe imagini:




Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.