MONDEN

Prințul Harry s-a apucat de MUNCĂ! La ce firmă s-a angajat soțul lui Meghan Markle


Prințul Harry s-a apucat de MUNCĂ! La ce firmă s-a angajat soțul lui Meghan Markle

PUTEREA24 | 2021-03-23 20:45

Prințul Harry s-a angajat la o companie de tip startup din Silicon Valley, SUA, bazat pe sănătate mintală. Sotul lui Meghan Markle este director de impact în cadrul BetterUp Inc și va urma să pledeze public pe subiecte legate de sănătatea mintală, dar va fi implicat și în decizile privitoare la strategia companiei

”Ceea ce m-a atras la această companie a fost faptul că misiunea lor este să abordeze potențialul oamenilor de pretutindeni, iar aceste lucruri necesită inovație și dedicare.

 Echipa de la BetterUp îndeplinește zilnic această muncă (...) Personal, am avut parte de beneficii de pe urma colaborării mele personale cu BetterUp. Am avut un coach formidabil, care m-a ajutat să am o altă perspectivă asupra lucrurilor.”, a declarat Harry, potrivit CNN.

Harry s-a alăturat startup-ului înainte de difuzarea interviului cu Oprah, moment controcersat ce a stârnit o serie de reacții dure în rândul familiei regale. Ducii de Sussex au acuzat familia regală de rasism, iar actrița a dezvăluit că a avut gânduri sinucigașe în timpul șederii în Regatul Unit.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.