MONDEN

Radu Banciu, AMENDAT pentru declarațiile belicoase despre violenţa în cuplu


Radu Banciu, AMENDAT pentru declarațiile belicoase despre violenţa în cuplu

PUTEREA24 | 2022-09-29 19:05

Consiliul Naţional al Audiovizualului l-a amendat pe moderatorul Radu Banciu după declarațiile belicoase făcute de acesta cu privire la violenţa în cuplu, afirmații făcute pe 1 septembrie în emisiunea "Fotbal All Inclusive" de pe Prima Sport 1.

"Ştiu şi eu, toate femeile pe care le-am cunoscut, mă rog 99%, asta îşi doreau, să le mai şi plesneşti din când în când. Da? Să se vadă că există o autoritate. Dar ele nu spun asta niciodată în viaţa reală. O spun aşa, în cuplu, în intimitate. Dar în viaţa reală, nu se duce niciuna la televizor să spună: Dom'le, eu de abia aştept să vină bărbatul acasă să îmi dea două-trei dosuri de palmă, de să mă lase lată. Sau să îmi dea în fiecare seară numai la ficat. Nu, nu spun asta, dar într-adevăr sunt atât de proaste, cele mai multe dintre ele, încât asta îşi doresc în realitate. O relaţie de tipul ăsta", a afirmat Banciu, potrivit CNA.

Membrii Consiliului au constatat încălcarea dispoziţiilor art. 47 alin. (3) din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, conform cărora "Sunt interzise în programele audiovizuale afirmaţii defăimătoare generalizatoare la adresa unui grup/comunităţi definit(e) de gen, vârstă, rasă, etnie, naţionalitate, cetăţenie, credinţe religioase, orientare sexuală, nivel de educaţie, categorie socială, afecţiuni medicale sau caracteristici fizice".



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.