MONDEN

Reghecampf și Anamaria Prodan s-au despărțit: Antrepnorul a recunoscut: Am depus actele de divorț


Reghecampf și Anamaria Prodan s-au despărțit: Antrepnorul a recunoscut: Am depus actele de divorț

PUTEREA24 | 2021-10-11 09:30

În ultimele luni, tabloidele au scris aproape zilnic că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu mai formează un cuplu, însă sexy-impresara a negat vehement că s-au despărțit.

Însă, presa mondenă a intrat pe 10 octombrie 2021 în posesia unei informații incredibile: Corina Bilcon (Caciuc), presupusa iubită a lui Lareunțiu Reghecampf, este însărcinată în trei luni!

Imediat după ce știrea s-a viralizat în mediul online, Anamaria Prodan a negat, încă o dată, că ea și Laurențiu Reghecampf nu ar mai forma un cuplu.

„Ce sarcină? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred că știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea”, a spus Anamaria Prodan.

Însă, din păcate pentru sexy-impresară, Laurențiu Reghecampf a stat de vorbă cu jurnaliștii de la Cancan și a contrazis-o pe soția lui, antrenorul afirmând că el a depus actele de divorț.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia”, a spus Laurențiu Reghecampf.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.