MONDEN

Ronaldo și Georgina Rodriguez anunță DECESUL unuia dintre copii


Ronaldo și Georgina Rodriguez anunță DECESUL unuia dintre copii

E.Ş. | 2022-04-18 21:45

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez trec prin momente cumplite, după ce unul dintre gemenii săi a murit. Partenera fotbalistului de la Manchester United era însărcinată cu un băiat și o fetiță, iar cel care a murit este băiatul.

Conform unui comunicat de presă publicat pe pagina de Instagram a marelui fotbalist, Cristiano Ronaldo afirmă că el și Georgina sunt devastați de pierderea suferită și cere să li se respecte intimitatea.

„Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.

Vrem să mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu!”, este mesajul celor doi pentru fani.

Celebrul cuplu a anunțat în luna octombrie că așteaptă gemeni. Pentru a ilustra fericirea simțită în acele clipe, cei doi au postat o imagine în care apar ținând în mână o poză a ecografiei.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.