MONDEN

S-a aflat CAUZA MORȚII Tinei Turner


S-a aflat CAUZA MORȚII Tinei Turner

PUTEREA24 | 2023-05-26 14:35

Tina Turner, în vârstă de 83 de ani, care suferea de multiple probleme de sănătate, a murit de „cauze naturale”, potrivit unui nou raport. După cum relatează Daily Mail, cântăreaţa a murit de„cauze naturale” în locuinţa ei din Elveţia, informează News.ro.

„Regina rock & roll-ului”, însă, a suferit de multe probleme de sănătate. Comunicatul de presă care anunţă moartea ei a indicat, de asemenea, că ea a murit „în linişte la casa ei din Küsnacht, în Elveţia, în urma unei îndelungate maladii”.

În 2013, la trei săptămâni după căsătoria cu elveţianul Erwin Bach, Tina Turner a suferit un accident vascular cerebral. În urma acestui atac artista nu a mai putut merge şi i-au trebuit câteva luni până să reuşească să se deplaseze normal.

La trei ani după accidentul vascular cerebral, Tina Turner a fost, de asemenea, diagnosticată cu cancer intestinal, în 2016. A trebuit să facă un transplant de rinichi în aprilie 2017 după ce soţul ei Erwin Bach i-a donat un rinichi.

Pe 9 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Rinichiului, cântăreaţa a mai mărturisit pe reţelele de socializare că s-a pus „în mare pericol” neacordând suficientă atenţie problemelor sale de sănătate.

„Nu mi-am dat seama că hipertensiunea mea ar fi trebuit să fie tratată cu medicamente convenţionale”, a spus ea. Şi a adăugat: "M-am pus în mare pericol refuzând să văd realitatea: aveam nevoie de tratament medicamentos zilnic pentru viaţă. Prea mult timp am crezut că corpul meu este un bastion de neatins şi indestructibil".



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.