MONDEN

Sean Penn a trebuit să plece PE JOS din Ucraina. Mesajul actorului


Sean Penn a trebuit să plece PE JOS din Ucraina. Mesajul actorului

E.Ş. | 2022-03-02 17:25

Actorul Sean Penn a trebuit să părăsească de urgență, pe jos, Ucraina. Actorul lucra la un documentar cu privire la invazia rusă. El a publicat o fotografie în care poate fi observat cărând valiză în timp ce merge pe marginea unei autostrăzi extrem de aglomerate.


Sean Penn a trebuit să plece PE JOS din Ucraina. Mesajul actorului

”Eu și doi colegi am mers mile până la granița cu Polonia, după ce ne-am abandonat mașina pe marginea drumului”, a povestit Penn în descrierea imaginii. ”Aproape toate mașinile din această fotografie poartă doar femei și copii, majoritatea fără nici un bagaj, iar o mașină este singura lor proprietate de valoare”, a adăugat actorul.

În vârstă de 61 de ani, actorul a ajuns în Ucraina în luna noiembririe. Acesta filma un documentar despre războiul declanșat de ruși.

El a condamnat decizia liderului de la Kremlin și a numit invazia ”o greșeală brutală, vieți luate și inimi zdrobite. Dacă nu cedează, cred că domnul Putin va face cea mai îngrozitoare greșeală pentru întreaga omenire”, a adăugat Penn, potrivit 

Actorul a mai transmis că președintele ucrainean Volodimir Zelenski și poporul ucrainean ”s-au ridicat ca simboluri istorice ale curajului și principiului. Ucraina este vârful suliței pentru îmbrățișarea democratică a viselor. Dacă îi permitem să lupte singură, sufletul nostru ca USA este pierdut."



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.