MONDEN

Smiley și Gina Pistol au făcut anunțul mult așteptat: ”Noi acum înseamnă TREI”


Smiley și Gina Pistol au făcut anunțul mult așteptat: ”Noi acum înseamnă TREI”

E.Ş. | 2020-09-29 21:02

Gina Pistol (38 de ani) şi Smiley (37 de ani) au confirmat că aşteaptă un copil, după zvonurile lansate în presă în urmă cu câteva luni. Cei doi au vorbit în premieră despre relaţia lor de dragoste, care durează de trei ani, şi au mărturisit ce apreciază cel mai mult unul la altul.

Într-un video publicat pe canalul său de YouTube, Smiley a confirmat că el şi Gina Pistol vor deveni părinţi pentru prima dată. Zvonuri despre sarcina prezentatoarei de la Antena 1 circulă în presă de mai bine de două luni.

„Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până cand nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine. În sfârsit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emotie în viaşa noastră şi în acest oracol video pe care îl impărţim cu voi, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit până acum. Mulţumim!“, a transmis Gina Pistol. 

Cei doi au vorbit, în premieră, despre relaţia lor de dragoste, şi-au făcut complimente şi au mărturisit ce iubesc cel mai mult la celălalt. 

„Îmi place că mă faci să râd, că mă distrez cu tine şi că eşti un prieten foarte bun, dar şi că eşti foarte empatică“, i-a spus Smiley, care a reuşit să-şi emoţioneze până la lacrimi iubita. 

„Eu te ştiu de când erai la Simplu. Şi ce-mi plăcea mie înainte să te cunosc era că eşti băiat bun, aşa mi se părea. Erai exact genul de băiat pe care să-l duci acasă ca să-l cunoască mama ta. Acum îmi place acelaşi lucru, că eşti un om bun, dar şi că mă echilibrezi, că-mi eşti un prieten foarte bun“, a spus Gina izbucnind în lacrimi. 


Galerie media:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.