MONDEN

Șoc în showbiz: Dinu și Deea Maxer DIVORȚEAZĂ după 18 ani


Șoc în showbiz: Dinu și Deea Maxer DIVORȚEAZĂ după 18 ani

PUTEREA24 | 2023-03-28 21:09

Dinu și Deea Maxer divorțează după 18 ani de relație. Cei doi au impreună doi copii si ar fi semnat deja actele de divort, ba chiar și-au și împărțit custodia copiilor: băiatul ar fi rămas la el, iar fetița de trei ani la ea.

Cei doi au împlinit recent 14 ani de căsnicie și 18 ani de relație, având împreună doi copii, Andreas și Maysa.Deea Maxer nu a dezvăluit motivul divorțului de Dinu Maxer.

”Am decis sã ne încheiem casatoria dupa 18 ani de relatie plini de iubire, fidelitate, respect si muncã depusã cot la cot in tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscatori pentru aceasta cãlãtorie in care am fost pe rând, piloti! Multumesc, @dinumaxer!

Voi ne stiti viata, ca pe o carte deschisa, fiind mereu in atentia voastra si inconjurati de apreciere si admiratie. Pentru toate acestea vrem sa va mulțumim si tot odata ne dorim sã respectati acest moment din viata noastra. Ne dorim discretie, liniste si pace pentru fiecare dintre noi si cel mai important, pentru copiii nostri. Fiti blânzi! Dumnezeu stie drumul fiecaruia! Multumim, Deea si Dinu Maxer”, a scris Deea Maxer pe contul ei personal de Instagram.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.