MONDEN

Soția fostului fotbalist Iosif Rotariu, în STARE CRITICĂ într-un spital din Turcia. CSA Steaua face apel de ajutor


Soția fostului fotbalist Iosif Rotariu, în STARE CRITICĂ într-un spital din Turcia. CSA Steaua face apel de ajutor

PUTEREA24 | 2023-06-13 16:15

Dana Rotariu, soţia fostului internaţional Iosif Rotariu, este internată, într-o stare critică, într-un spital din Turcia, trecând zilele trecute printr-o foarte grea operaţie de cancer de colon cu mai multe metastaze, anunţă CSA Steaua.

"Iosif Rotariu, fotbalistul de legendă al Stelei, trece din nou prim momente grele în viaţă. Ştim cu toţii povestea fiicei adoptive a mijlocaşului nostru. Kassandra a fost adoptată de Iosif şi Dana Rotariu când avea doar 4 ani. Fetiţa a fost supusă la mari chinuri de către bunica ei, iar fostul mare fotbalist a fost salvarea. A suferit peste 50 de operaţii! Acum fata are 18 ani şi este la liceu. Din păcate, această familie frumoasă, de oameni calzi şi primitori este, din nou, greu încercată.

Doamna Dana Rotariu este internată, într-o stare critică, într-un spital din Turcia, trecând zilele trecute printr-o foarte grea operaţie de cancer de colon cu mai multe metastaze! Familia Rotariu are nevoie de ajutor pentru a putea plăti spitalizarea şi pentru a se putea întoarce acasă. Haideţi să ajutăm o mamă care şi-a pus viaţa în slujba binelui şi a sacrificiului. O mamă şi un tată care puteau duce o viaţă lipsită de griji, dar care au ales să salveze şi alte vieţi.

Facem un apel către toţi cei care pot şi doresc să-i ajute financiar, să doneze în conturile de mai jos:

RO69BTRLRONCRT0501773401

Beneficiar: ASOCIATIA TOTI PENTRU KASSANDRA

RO41BRDE360SV41649753600 - RON

RO23BRDE360SV46575773600 - EURO

Beneficiar: ROTARIU IOSIF", a scris CSA Steaua pe Facebook.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.