MONDEN

Surpriză totală. Cine este al patrulea soț al Pamelei Anderson


Surpriză totală. Cine este al patrulea soț al Pamelei Anderson

PUTEREA24 | 2021-01-28 13:55

Actriţa şi fotomodelul Pamela Anderson a anunţat marţi că s-a căsătorit în Ajunul Crăciunului, informează site-ul revistei People, citat de Agerpres.

Starleta din Baywatch s-a căsătorit cu bodyguardul ei, Dan Hayhurst, cu care are o relație de doar câteva luni. Ceremonii a avut loc la reşedinţa vedetei de pe Vancouver Island. "Nunta a avut loc pe o proprietate pe care am cumpărat-o de la bunicii mei în urmă cu 25 de ani. Este locul în care părinţii mei s-au căsătorit, iar ei sunt împreună şi astăzi", a declarat Pamela Anderson.

Marţi, ea a publicat pe Instagram o fotografie şi a dezvăluit că a decis să renunţe la reţelele de socializare: "Acesta va fi ultimul meu mesaj publicat pe Instagram, Twitter sau Facebook".

Acesta este cel de-al patrulea mariaj pentru Pamela Anderson, în vârstă de 53 de ani. Ea s-a căsătorit cu rockerul Tommy Lee, toboşarul trupei Motley Crue, în 1995. Cei doi artişti, care au divorţat în 1998, au împreună doi fii: Brandon Thomas şi Dylan Jagger. Actriţa s-a căsătorit apoi în 2006 cu cântăreţul Kid Rock, de care a divorţat însă în acelaşi an. Apoi, Pamela Anderson s-a căsătorit cu producătorul muzical Rick Solomon de două ori, în 2007 şi 2013. Ambele ei mariaje cu Solomon au durat mai puţin de un an.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.