MONDEN

Un cunoscut interpret de muzică populară a murit infectat cu Covid


Un cunoscut interpret de muzică populară a murit infectat cu Covid

PUTEREA24 | 2021-04-17 14:55

Unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică populară din judeţul Suceava, a murit sâmbătă dimineață la Spitalul Judeţean Suceava. Era infectat cu noul coronavirus.

Este vorba despre George Finiș, în vârstă de 61 de ani, care a stat inițial șapte zile acasă, sub tratamentul prescris de medicului de familie. Din păcate, medicația n-a răspuns, iar starea i s-a agravat, saturația de oxigen scăzându-i la 80. A fost momentul în care s-a internat, pe 25 martie, însă nici acolo medicamentele nu și-au făcut efectul, astfel că pe 2 aprilie a fost transferat la ATI, și ventilat non-invaziv, informează Monitorul de Suceava. A fost multe zile conștient și cooperant, însă după zece zile starea lui de sănătate s-a degradat. Pe 15 aprilie a fost intubat, iar în această dimineaţă, din păcate, a decedat. 

Solistul susţine că s-a îmbolnăvit la serviciu, pentru că unii dintre colegii săi nu au respectat regulile de prevenire a infectării. ”Am avut colegi care nu prea au respectat măsurile şi de la unul la altul s-a dus. De la o colegă, la un coleg, la un coleg. Deocamdată mă simt bine. Sunt foarte bine tratat de medici, de asistente... Toată lumea îşi dă interesul şi sper să mă duc acasă cât mai repede. Sunt puternic”, spunea George Finiş.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.