MONDEN

Văduva lui Nelu Ploieșteanu vrea RĂZBUNARE pentru moartea artistului


Văduva lui Nelu Ploieșteanu vrea RĂZBUNARE pentru moartea artistului

PUTEREA24 | 2022-03-29 16:52

Văduva lui Nelu Ploieșteanu nu-și poate reveni din durerea cauzată de moartea soțului ei. În curând se împlinește un an de la trecerea în neființă a lăutarului.

„Ne e greu să trăim fără el, și eu și copiii. Nu ne putem obișnui să trăim fără Nelu și fără Mihăiță. Sâmbătă se face un an de la moartea lui Nelu Ploieșteanu. El a fost iubit și va fi iubit în continuare de toată lumea. A bucurat atâtea sufletele și bucură în continuare prin muzica sa”, a spus înlăcrimată Elena Ploieșteanu la

„Pe 2 aprilie fac parastas lui Nelu de un an, iar apoi lui Mihăiță pomana de 4 ani. Sunt zdrobită. Sunt căzută la pământ. Se vor ocupa copiii de tot ce trebuie. Cineva trebuie să plătească pentru tot ce s-a întâmplat”, a adăugat văduva lui Ploieșteanu.

Prin telefon a intervenit și Aneta, fiica lui Nelu Ploieșteanu. Aceasta i-a acuzat încă o dată pe medicii de la Floreasca de malpraxis, spunând că tatăl ei putea fi salvat de la moartea dacă i se administrau medicamentele corespunzătoare la timp.

„4 medici au stat cu capul în jos și nu s-au uitat în ochii mei. Mi-a spus directorul spitalului că dacă el ar fi fost în spital, tata nu ar fi murit. În pandemie, farmacia spitalului era închisă.

Să nu mă sune niciun medic, să nu o sune pe mama… Mihăiță a fost la Floreasca de multe ori internat. Puteau să ne spună, trebuie să cumpărați acest medicament, oricât de mult ar fi costat”, a spus fiica lăutarului.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.