POLITICă

Acuzațiile USR după respingerea miniștrilor în comisii: ”Avem o nouă majoritate PSD-PNL”


Acuzațiile USR după respingerea miniștrilor în comisii: ”Avem o nouă majoritate PSD-PNL”

E.Ş. | 2021-10-19 16:45

Partidul USR-PLUS susține că respingerile propunerilor de miniștri făcute de Dacian Cioloș de către comisiile de specialitate ale Parlamentului sunt rezultatul unor ”calcule politicianiste”.

După respingerea lui Cristian Ghinea, Cătălin Drulă, Dan Barna, Tudor Pop și Iulia Popovici de către comisiile de specialitate ale Parlamentului, pentru ocuparea funcțiilor de miniștri, USR transmite că există ”o nouă majoritate USL”:

„Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României. PSD și PNL resping braț la braț candidații propuși de USR pentru ministere. Nu reușesc să treacă peste propriile lor supărări, interese, calcule politicianiste. Votul pe care îl vedem în comisii nu are nimic de-a face cu măsurile din program sau calitatea miniștrilor.

USR a venit în Parlament cu o propunere de guvern și un program de guvernare, pentru că PNL și PSD au fugit de responsabilitate și nu au avut curajul să vină cu propuneri.

USR va merge până la capăt cu aceste propuneri pentru că avem nevoie cât mai rapidă de un guvern care să scoată țara din criză.”



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.