POLITICă

ALIANȚĂ surpriză între PNL și PMP în București. Care este scopul


ALIANȚĂ surpriză între PNL și PMP în București. Care este scopul

E.Ş. | 2020-10-06 20:08

Președintele PMP, Eugen Tomac, a anunțat că partidul său va face alianțe cu PNL în toate Primăriile și a precizat că PMP solicită înființarea unei a treia funcții de viceprimar general al Capitalei.

"Deocamdată am agreat împreună cu PNL să semnăm un protocol, prin care ne angajăm ca, peste tot unde există reprezentanţi PMP, să se creeze majorităţi împreună. Bineînţeles că în Capitală situaţia este diferită. Noi ne dorim să facem parte din majoritatea care îl susţine pe primarul general ales şi, evident că în negocierile pe care le vom avea, vom solicita să fie creată şi cea de a treia poziţie de viceprimar al Capitalei şi, de ce nu, să primim noi această poziţie", a declarat Eugen Tomac la postul de radio RFI.

"Primarul general şi preşedintele PNL au un cuvânt important de spus în această chestiune, dar noi avem suficiente argumente pentru a solicita crearea acestei poziţii, pe care bineînţeles o revendicăm", a precizat președintele PMP.

Cât timp Primăria Capitalei a fost condusă de Gabriela Firea, ea avea în schemă doi viceprimari generali. Unul dintre posturi era ocupat de Aurelian Bădulescu, iar celălalt post de viceprimar general era vacant.

Președintele PMP nu a anunțat pe cine va desemna ca viceprimar general, dar este posibil ca pentru această funcție să fie desemnat Traian Băsescu.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.