POLITICă

AUR: "Activiștii LGBTQI nu au ce căuta în școlile și în grădinițele din România"


AUR: "Activiștii LGBTQI nu au ce căuta în școlile și în grădinițele din România"

PUTEREA24 | 2021-07-27 22:32

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor transmite că va iniția un pachet legislativ prin care se va limita accesul copiilor la informații despre homosexualitate și despre schimbare de sex.

„Peste 98% dintre membrii și simpatizanții noștri susțin necesitatea implementării urgente a unei astfel de legislații, menite să apere copiii din grădinițe și școli. Prin acest demers suntem consecvenți cu pozițiile exprimate recent, de sprijinire a măsurilor similare adoptate de guvernul de la Budapesta, urmând să avem consultări și cu ceilalți parteneri conservatori din Europa'', a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

La rândul său,  co-președintele AUR Claudiu Târziu consideră că astfel de informații nu ar trebui transmise în grădiniți și școli:

„AUR susține familia și valorile creștine. Activiştii LGBTQI nu au ce căuta în școlile și în grădinițele din România. Vrem să ferim copiii românilor de expunerea la o propagandă nepotrivită pentru vârsta lor”.

Cel  mai nou sondaj Avangarde privind modul în care este percepută comunitatea LGBT în România în raport cu valorile familiei tradiționale arată că doar 12% dintre români cred că ar trebui acordate mai multe drepturi comunității LGBT în timp ce 62% cred că trebuie întărit prin lege rolul familiei tradiționale.

58% dintre cei intervievați cred că biserica nu ar trebui să se implice în deciziile autorităților. Potrivit sondajului, USR PLUS este perceput drept partidul care apără cel mai mult comunitatea LGBT în timp ce PSD este văzut drept partidul care susține cel mai mult valorile tradiționale.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea 24 - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.