POLITICă

VIDEO Bate vântul SCHIMBĂRII la Palatul Victoria. Ciolacu: ”Un Guvern funcționează și cu remanieri!”


VIDEO Bate vântul SCHIMBĂRII la Palatul Victoria. Ciolacu: ”Un Guvern funcționează și cu remanieri!”

E.Ş. | 2022-08-09 15:13

Președintele PSD, Marcel Ciolacu nu a infirmat zvonurile din presă legate de remanierea mai multor miniștri din Guvernul Ciucă. Liderul social-democraților este ”ferm convins” că o remanierea guvernamentală se va face după ce premierul Nicolae Ciucă va realiza o evaluare a activității fiecărui ministru.

”Remanierea este un instrument politic și administrativ. Nu este o sperietoare către cineva. Pentru o eficiență mai bună a Guvernului, se fac remanieri. Nu trebuie să ne sperie.

În acest moment nu este luată o decizie cu prim-ministrul în aceea ce privește remanierea. Am spus de la început dacă dorim să avem o coaliție normală și o Românie normală, aceste lucru vin din partea premierului după o evaluare a activității fiecărui ministru.

Sunt ferm convins că se va face la un moment dat o remaniere. Să vedem când este momentul”, a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a afirmat că remanierea guvernamentală va face subiectul unei discuții mai aplicată în interiorul coaliției.

Întrebat dacă Vasile Dîncu sau Virgil Popescu ar putea fi înlocuiți din Guvern, Ciolacu a precizat că nu vrea să discute punctual despre anumiți colegi și a subliniat că un Guvern ”funcționează și cu remanieri”.

”Nu vreau să am o discuție punctuală despre cineva anume. Mi se pare corect să discut cu premierul și pe urmă cu colegii mei. Cred că un Guvern funcționează și cu remanieri. Este ceva normal”, a mai spus liderul social-democrat.


Galerie media:Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.