POLITICă

Ce le-a transmis președintele Iohannis lui Rareș Bogdan și liderilor PNL


Ce le-a transmis președintele Iohannis lui Rareș Bogdan și liderilor PNL

E.Ş. | 2021-01-21 16:44

Conflictul din aceste zile dintre grupările din cadrul PNL a ajuns și la urechile președintelui Klaus Iohannis. De altfel, șeful statului a avut și o întâlnire zilele trecute cu liderul PNL, Ludovic Orban.

Întrebat, la Digi 24, dacă a fost sunat de Klaus Iohannis pentru a-l mustra şi a-l face să se răzgândească după ce s-a întâmplat, Rareş Bogdan a început să râdă, spunând:

"Nu, haideţi să vă spun ceva... Spre deosebire de fostul preşedinte Traian Băsescu, preşedintele Klaus Iohannis nu procedează în acest fel. Domnia sa este preşedintele tuturor românilor. Char dacă foştii mei colegi din media cred că se implică în activitatea internă a unui partid, nu o face. Un singur lucru ne roagă preşedintele - dar nu doar pe noi, ci pe toţi cei din coaliţie - "Guvernați bine şi modernizaţi România! Reparaţi ce au făcut cei din PSD şi veniţi cu o structură şi cu un proiect care cu adevărat să schimbe vieţile românilor". În rest, să ştiţi că nu îl interesează că eu cu Ludovic ne mai şarjăm unul pe altul în spaţiul public sau în spaţiul închis". 

Zilele trecute, Rareș Bogdan, împreună cu mai mulți lideri liberali au cerut demisia din fruntea partidului a lui Ludovic Orban, reproșându-i rezultatul slab de la alegerile parlamentare și că ”i s-a umflat capul” după ce a devenit premier.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.