POLITICă

Ce SOLUȚIE oferă Kelemen Hunor pentru învestirea unui nou Guvern


Ce SOLUȚIE oferă Kelemen Hunor pentru învestirea unui nou Guvern

E.Ş. | 2021-10-26 22:33

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, susține ideea unui guvern minoritar susținut de forțele parlamentare în baza unui armistițiu pe termen scurt.

Kelemen Hunor a spus că este de acord cu ideea unui armistițiu politic pe termen scurt.

„Eu cred că s-ar putea merge pe varianta propusă de Nicolae Ciucă un armistițiu în următoarele trei luni de zile”, a declarat liderul UDMR.

Kelemen Hunor a explicat de ce este vorba despre o perioadă atât de scurtă. În prima parte a anului viitor PSD va fi nevoit să ia o decizie și, dacă nu depune o moțiune de cenzură, trebuie să intre la guvernare, a spus Kelemen Hunor la .

Termenul de câteva luni este necesar pentru refacerea încrederii între foștii parteneri de guvernare.

„Se poate trece peste multe afirmații în politică… Cu timpul se poate (despre refacerea alianței- n.r.), trebuie să lași o perioadă de timp”, a adăugat politicianul.

Președintele UDMR a dezvăluit de ce nu a susținut guvernul propus de Dacian Cioloș: liderul USR nu l-a contactat pe această temă!

„Dacă nu mă cauți, nu mă întrebi… a fost doar o întâlnire în trei… apoi m-a sunat de ziua mea și mi-a spus la mulți ani… cred că avea impresia că dacă liberalii acceptă, acceptăm și noi”, a dezvăluit Kelemen Hunor.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.