POLITICă

Ce va face Iohannis după terminarea celui de-al doilea mandat de președinte? Corina Crețu: Are o figură foarte bună la Bruxelles


Ce va face Iohannis după terminarea celui de-al doilea mandat de președinte? Corina Crețu: Are o figură foarte bună la Bruxelles

PUTEREA24 | 2022-05-08 20:00

Europarlamentarul Corina Creţu este de părere că preşedintele Klaus Iohannis "are o figură foarte bună la Bruxelles” şi că acesta poate obţine o funcţie la nivel european, sau mondial, la finalul celui de-al doilea său mandat ca preşedinte al ţării.

Întrebată, duminică, dacă crede că preşedintele Klaus Iohannis poate obţine o funcţie la nivel european, la finalul celui de-al doilea mandat prezidenţial, fostul comisar european Corina Creţu a răspuns că Iohannis „are o figură foarte bună la Bruxelles”

„Este o alegere personală a domnului preşedinte, pe care nu vreau să o comentez. Ceea ce vreau să spun este că întotdeauna a fost privit în Consiliul European ca o figură echilibrată şi are o figură foarte bună la Bruxelles, deci cred că e posibil să fie unul din candidaţi”, a afirmat Corina Creţu la Prima TV.

Ea a mărturisit că nu s-a simţit niciodată discriminată pe motiv că este româncă, atunci când a mers în forurile europene.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.