POLITICă

Cine ar putea candida la prezidențiale din partea AUR? George Simion a făcut anunțul: Ar fi un președinte de succes al României


Cine ar putea candida la prezidențiale din partea AUR? George Simion a făcut anunțul: Ar fi un președinte de succes al României

PUTEREA24 | 2023-01-25 10:30

Bătălia adevărată pentru alegerile prezidențiale se va da între PSD și AUR! Cel puțin asta crede George Simion, președintele AUR.

„Partidul AUR încă nu și-a anunțat candidatul la prezidențiale. Vom vedea ce se întâmplă. Încercăm să fructificăm la maxim această șansă. Candidatul PSD și candidatul AUR cor intra în turul doi”, a spus Simion, la în emisiunea realizată de Victor Ciutacu, la postul România TV.

„Dan Puric este o valoare a neamului românesc și este un om care militează pentru aceleași lucruri pentru care milităm și noi. Cu siguranță, la fel cum Ciolacu spune că un candidat bun ar fi Ion Cristoiu, pot să vă spun că Dan Puric ar fi un președinte de succes al României. Cred că în orice confruntare electorală, candidatul AUR va câștiga și vom avea în sfârșit un președinte”, a adăugat Simion.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat recent că România are nevoie de un preşedinte de stânga, indicând că din partea PSD ar putea candida un intelectual.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.