POLITICă

Ciolacu e sigur că "România nu este pregătită ca în două săptămâni să intre în campanie electorală"


Ciolacu e sigur că "România nu este pregătită ca în două săptămâni să intre în campanie electorală"

PUTEREA24 | 2020-10-22 15:32

În contextul creşterii zilnice alarmante a numărului de infectări cu noul coronavirus, Marcel Ciolacu susține că România nu e pregătită să intre în campanie electorală în două săptămâni, iar pentru asta a făcut un nou apel la preşedintele Klaus Iohannis să asculte opinia specialiştilor, care acum, adaugă el, se află în formațiunea social-democrată, și anume Adrian Streinu-Cercel și Alexandru Rafila.

„Îmi menţin punctul de vedere că nu politicienii, nici preşedintele nu sunt îndreptăţiţi dacă e bine să avem alegeri pe 6 decembrie. Eu fac un apel din nou către preşedintele României să fie preşedintele tuturor românilor. Cifrele de astăzi ne dovedesc că direcţia şi măsurile de prevenire nu sunt cele corecte şi în continuare consider că România nu este pregătită ca în două săptămâni să intre în campanie electorală. Prioritatea noastră trebuie să fie sănătatea românilor şi dialogul între toate forţele politice şi acest lucru nu se poate întâmpla decât dacă preşedintele României renunţă să mai fie şi preşedintele PNL”, a declarat Marcel Ciolacu, citat de News.ro.

„Nu am făcut un apel la preşedintele României să renunţe la alegerile pe 6 decembrie. Am făcut un apel la toate forţele politice, în special la preşedintele României, pentru că la prim-ministru nu fac apel, fiindcă vedeţi în ce dezastru sanitar ne aflăm şi într-o criză negestionată. Am făcut un apel de a asculta părerea specialiştilor cu adevărat. În acest moment cei mai buni specialiştii în domeniu sunt candidaţii PSD, domnul profesor Rafila şi domnul profesor Cercel. E greu, dar până la urmă şi preşedintele României trebuie să înţeleagă că specialiştii sunt în interiorul PSD şi nu sunt pe holurile Guvernului, pentru că nu sunt ascultaţi”, a conchis Ciolacu.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.