POLITICă

Ciucă: "Vineri este o zi mare, îmi voi depune mandatul"


Ciucă: "Vineri este o zi mare, îmi voi depune mandatul"

PUTEREA24 | 2023-05-24 13:28

Premierul Nicolae Ciucă a confirmat că vineri, 26 mai, îşi depune mandatul. Şeful Executivului spune că după tot atunci va lua o decizie dacă rămâne sau nu în Guvern și a mai precizat că decizia este luată în coaliţie ca viitorul Guvern să aibă 18 ministere şi că vor avea loc discuţii cu preşedintele după ce se finalizează negocierile.

”Aşa cum am menţionat de fiecare dată, vineri este ziua în care, conform calendarului, îmi voi depune mandatul”, a spus premierul, la Vila Florica din Argeș. 

Despre rămânerea în Executiv, premierul a declarat: ”Se consumă ziua de vineri şi voi lua o decizie. Până luni voi lua o decizie. Există în momentul de faţă discuţii, negocieri, astfel încât fie există varianta protocolului fie negocieri şi reasumare de ministere la nivelul fiecărui partid. Ştiţi foarte bine cum se fac astfel de negocieri, modul în care se asumă fiecare minister are o anumită procedură, după care se negociază pe fiecare minister în parte.Este normal să existe o ierarhizare în funcţie de ponderea fiecărui partid în Parlament şi în coaliţie”, a mai spus el.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.