POLITICă

Clotilde Armand l-a dat afară pe fostul consilier personal al lui Daniel Tudorache


Clotilde Armand l-a dat afară pe fostul consilier personal al lui Daniel Tudorache

PUTEREA24 | 2021-07-28 15:38

Edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă, miercuri, că l-a dat afară pe Bogdan Pavel, directorul general de la Direcţia de Utilităţi Publice, Salubrizare şi Protecţia Mediului Sector 1 și fost consilier personal al lui Daniel Tudorache.

”Astăzi am decis eliberarea din funcţia a directorului general de la Direcţia de Utilităţi Publice, Salubrizare şi Protecţia Mediului Sector 1. Domnul Bogdan Pavel a fost: consilier PSD Sector 5; consilier local al Sectorul 1 (2012-2016), viceprimar al lui Marian Vanghelie (2008-2012) şi fost consilier personal al lui Daniel Tudorache”, a scris, miercuri, pe Facebook, Clotilde Armand.

”În această direcţie am găsit imediat după terminarea scrutinului din 2020 acele procese verbale în alb şi tot aici s-a refugiat acel consilier PSD cu peste 400 de ce procese verbale. Tot în această direcţie a fost amenajată o sală, cu un panou alb pe care era scris numele secţiilor de vot din sector şi calcule. Pe o foaie erau trecute numele candidaţilor, iar alături se găsea un teanc de procese verbale de la secţiile de votare albe, necompletate. Spaţiul direcţiei era folosit de fostul primar al Sectorului 1 pentru sediu de campanie şi aici modifica procesele verbale cu ajutorul angajaţilor de la Direcţia de Salubrizare. Da, într-o instituţie publică”, a mai scris Clotilde Armand.

Aceasta susţine că directorul adjunct al acestei direcţii a ajuns la Primăria Capitalei imediat după ce ea a devenit primar. ”Şi el a fost consilier al primarului PSD Daniel Tudorache. Răzvan Aurelian Munteanu a fost detaşat de primarul general Nicuşor Dan ca director al Administraţiei pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic”, a încheiat primarul.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.