POLITICă

Codrin Ştefănescu: "Liviu Dragnea a fost convocat la DNA! Hărţuirea continuă!"


Codrin Ştefănescu: "Liviu Dragnea a fost convocat la DNA! Hărţuirea continuă!"

PUTEREA24 | 2021-07-25 19:06

Codrin Ştefănescu a anunţat, printr-o postare pe Facebook, că Liviu Dragnea a fost convocat la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

Liviu Dragnea va fi audiat de procurorii DNA, mâine, 26 iulie 2021, la 11 zile de când a ieşit din închisoare.

"Vreau sā fac un anunț! Hārtuirea lui Liviu Dragnea continuā! Māine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, in mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fārā el! Dar sistemul āsta ticālos și rezist nu se lasā! Teama de Dragnea transpirā prin toți porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, in formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense. De care, intr-un viitor apropiat, știu și ei cā vor rāspunde! V-am anunțat ca sā știți cu toții ce se intâmplā!", a scris Codrin Ştefănescu în postarea de pe Facebook.

Pe 15 iulie 2021, fostul preşedinte PSD a ieşit din închisoare, după ce judecătorii Tribunalului Giurgiu i-au admis cererea de liberare condiţionată.

Dragnea a fost închis pe 27 mai 2019, după ce a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor de la Protecția Copilului Teleorman.

În prezent, el este cercetat în alte două dosare deschise de procurorii DNA, unul referitor la vizita în SUA din 2017, la întâlnirea cu Donald Trump (dosar ce a fost deja trimis în judecată) şi dosarul Tel Drum (aflat încă la DNA).



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.