POLITICă

Congresul USR își validează sâmbătă șeful cel mare. Câte VOTURI au obținut cei șase candidați


Congresul USR își validează sâmbătă șeful cel mare. Câte VOTURI au obținut cei șase candidați

PUTEREA24 | 2022-07-16 09:42

Congresul USR validează, sâmbătă, într-o şedinţă online, rezultatul votului pentru șefia partidului, în urma alegerilor interne efectuate la începutul lunii iulie. Preşedinţia formațiunii a fost câştigată, încă din primul tur, de Cătălin Drulă, cu 71,3% din voturile exprimate.

Rezultatul scrutinului s-a făcut prin votul tuturor membrilor, iar alegerile interne s-au desfășurat în perioada 6-10 iulie. În total, au fost şase candidaţi, iar rezultatul alegerilor au fost următoarele: 

- Cătălin Drulă - 12.967 voturi (71,3%)

- Cătălin Teniţă - 2.706 voturi (14,8%)

- Octavian Berceanu - 2.041 de voturi (11,2%)

- George Ungureanu - 163 voturi (0,9%)

- Miroslav Taşcu Stavre - 138 de voturi (0,76%)

- Alexandru Kiss - 97 de voturi (0,53%).

„Suntem o singură echipă de astăzi, echipa USR. S-a terminat cu echipa lui Cutare şi cu echipa lui Cutărică, de astăzi suntem toţi USR. Cine înţelege că munca şi spiritul de echipă produc rezultate e binevenit şi e colegul nostru bun şi vom construi de aici împreună cu toţi colegii  noştri, indiferent de ce opţiuni au avut. Dar ce nu mai putem să facem este că nu mai avem timp în USR de vedetisme şi de politică imatură. Cine rămâne acolo se plasează singur în afara partidului nostru”, a afirmat Drulă imediat după alegerea sa. Acesta va susţine după Congresul USR, la ora 11.30, o conferinţă de presă, alături de primarul Timişoarei, Dominic Fritz. 

 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.