POLITICă

Florin Cîțu a delegat atribuţiile. Cine este noul ministru interimar al Sănătăţii


Florin Cîțu a delegat atribuţiile. Cine este noul ministru interimar al Sănătăţii

PUTEREA24 | 2021-04-15 14:52

Premierul Florin Cîţu a delegat atribuţiile de ministru interimar al Sănătăţii, preluate după demiterea lui Vlad Voiculescu și după refuzul lui Dan Barna de a fi interimar la Sănătate. Premierul a delegat atribuțiile secretarului de stat Andrei Baciu, au declarat pentru Agerpres surse oficiale.

"Odată cu propunerea de revocare din funcţie a domnului Vlad Voiculescu am trimis domnului preşedinte şi propunerea de numire a domnului Dan Barna în funcţia de ministru interimar al Sănătăţii. Având în vedere refuzul domnului Dan Barna de a-şi asuma această responsabilitate în acest moment, am înaintat preşedintelui României o nouă propunere, în persoana mea, propunere care a fost acceptată. Astfel, o să preiau interimatul Ministerului Sănătăţii până când colegii noştri de coaliţie vor numi un ministru care să preia aceste atribuţii", declara Florin Cîţu, miercuri, la Palatul Victoria.


Florin Cîțu a delegat atribuţiile. Cine este noul ministru interimar al Sănătăţii Joi, înaintea ședinței Guvernului, Cîţu a avut două întâlniri online cu reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică şi cu managerii spitalelor suport COVID, iar la discuții au participat și Andrei Baciu (foto) și Nelu Tătaru.

 


Galerie media:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.