POLITICă

Dacian Cioloș, în Parlament: Sunt aici pentru a-mi asuma propria vină a superficialității


Dacian Cioloș, în Parlament: Sunt aici pentru a-mi asuma propria vină a superficialității

PUTEREA24 | 2021-10-20 10:42

Premierul desemnat Dacian Cioloș le-a cerut parlamentarilor să facă un exercițiu de responsabilitate și să voteze Guvernul pe care îl propune. Cioloș susține că își asumă propria vină a superficialității politice din trecut.

”Vin în fața dumneavoastră pentru a încerca să oferim cu toții un exemplu de responsabilitate în această situație de criză.

Rezultatele bune sau proaste le vom împărți cu cetățenii României. Suntem într-un moment de criză, din acest motiv v-aș propune ca această ședință să nu fie una pentru atacuri politice și câștigare de puncte electorale. Nu îmi doresc să țin un discurs memorabil, îmi doresc să fim responsabili.

Sunt aici pentru a-mi asuma propria vină a superficialității din trecut și pentru a-mi asuma responsabilitatea pentru ceea ce va urma. Cred că trebuie să înțelegem împreună uriașa putere și responsabilitate care este pe umerii fiecăruia dintre noi. Pandemia a ucis deja peste 40.000 de români, ceea ce înseamnă că un sfert de milion de români au fost afectați de moartea celor dragi. Pandemia nu este o glumă, este cât se poate de reală. Dincolo de albul costumelor de protecție și negrul sacilor în care sunt transportați cei morți, este realitatea. Nu doresc să polemizez! Suntem în mijlocul furtunii și trebuie să fim responsabili.”, a spus Dacian Cioloș.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.