POLITICă

Decizie definitivă a Tribunalului Bucureşti. Ce se întâmplă cu partidul REPER?


Decizie definitivă a Tribunalului Bucureşti. Ce se întâmplă cu partidul REPER?

PUTEREA24 | 2022-08-03 13:11

Gata, partidul REPER a fost înfiinţat oficial. Formațiunea a primit hotărârea definitivă a Tribunalului Bucureşti, la două luni de la depunerea actelor.

Cei cinci fondatori - Ramona Strugariu, Dragoş Pîslaru, Dacian Cioloş, Dragoş Tudorache şi Alin Mituţa - precizează că urmează să înceapă dezbaterile pe documentele de funcţionare a partidului.

"Este o zi importantă pentru noi şi sperăm să fie una importantă pentru democraţia şi pluralismul politic din România. REPER este de azi oficial un partid politic care va milita pentru o Românie prosperă, europeană şi dreaptă pentru toţi cetăţenii ei. Un partid liberal, deschis, pro-european, un partid care va veni cu soluţii şi pentru cei expuşi sărăciei care nu pot face faţă creşterii preţurilor la alimente, la energie, la combustibil, la transport, dar şi cu un plan pentru antreprenori, pentru cei care creează sau dezvoltă o afacere în România. Un partid pentru care egalitatea de gen şi de şanse este o regulă. Un partid pentru care statul de drept nu este negociabil. Un partid care înţelege şi sprijină copiii şi tinerii, dar care gândeşte şi programe pentru ca seniorii să aibă o viaţă activă şi demnă", au declarat copreşedinţii REPER, europarlamentarii Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.