POLITICă

Deputatul Ioan Mang, schimbat de la șefia PSD Bihor după 13 ani în funcție


Deputatul Ioan Mang, schimbat de la șefia PSD Bihor după 13 ani în funcție

P24 | 2023-01-31 12:03

Preşedintele PSD Bihor, deputatul Ioan Mang, anunţă schimbarea sa din funcţie, decizia fiind luată în şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Social Democrat desfăşurată luni, informează Agerpres.

Ioan Mang mai arată, într-o postare pe Facebook, că Biroul Permanent Judeţean a fost dizolvat, fiind format un altul, alcătuit pentru început din parlamentarii şi primarii PSD Bihor.

"Referitor la organizaţia Bihor, în urma discuţiilor avute seara, a fost aprobată decizia ca funcţia de preşedinte interimar să fie ocupată de colegul nostru Radu Moldovan, vicepreşedinte PSD, coordonatorul zonei Nord-Vest şi preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud", a arătat deputatul Ioan Mang.

El şi-a exprimat speranţa "că toată echipa va lucra unită pentru a obţine cele mai bune rezultate la toate alegerile din 2024.".

Reamintim că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, împreună cu secretarul general Paul Stănescu şi preşedintele CJ Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, care este şi coordonator al organizaţiilor judeţene din nord-vestul ţării, s-au aflat pe 14 ianuarie la Oradea, pentru o întrevedere cu primarii şi parlamentarii social-democraţi din Bihor,

Marcel Ciolacu a declarat atunci că a dorit să ia pulsul organizaţiei judeţene. Potrivit unor membri PSD Bihor, vizita ar fi avut drept scop evaluarea şanselor de schimbare a preşedintelui Ioan Mang, aflat la conducerea organizaţiei de 13 ani.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.