POLITICă

Final de campanie electorală! Cele mai bune MOMENTE video ale candidaților


Final de campanie electorală! Cele mai bune MOMENTE video ale candidaților

E.Ş. | 2020-09-25 19:18

Timp de 30 de zile, candidații din București și din toate celelalte orașe mai importante ale țării, s-au străduit să își găsească drumul spre inimile și judecata alegătorilor, așa cum au putut mai bine.

Din cauza pandemiei, în lipsa marilor mitinguri cu care ne-am obișnuit, a celebrelor grătare cu mici, bere și concerte, candidații pentru posturile cheie din administrațiile locale au trebuit să se mulțumească doar cu aparițiile televizate și, mai ales, cu prezența în mediul online.

S-a dansat pe acordurile Jerusalema, s-a mers cu bicicleta prin București, s-au vizitat șantiere și s-au inaugurat obiective neterminate încă. Nu au lipsit nici fazele amuzante, dar nici jignirile cu care ne-am obișnuit deja. Ba chiar, unii candidați s-au și bătut prin unele sate din țară.

La final de campanie, președintele Klaus Iohannis se declara mulțumit de cum au decurs lucrurile în această ultimă lună:

”Mă bucur să constat că, în ciuda condițiilor mai dificile, campania electorală a fost totuși una activă. Acest lucru este un câștig pentru democrația noastră. Am remarcat multe proiecte electorale bune și salut efortul candidaților de a veni în întâmpinarea românilor prin cât mai multe mijloace posibile de comunicare.

Am văzut însă și cum unii competitori recurg la obișnuitele lor tactici retrograde” declara, miercuri, șeful statului.

Ca ne convingem, jurnaliștii de la au realizat un întreg film de campanie cu cele mai bune momente.

Sursă foto: Recorder.ro


Galerie media:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.