POLITICă

Florin Cîțu dorește deschiderea unor centre de vaccinare în companiile private


Florin Cîțu dorește deschiderea unor centre de vaccinare în companiile private

PUTEREA24 | 2021-04-20 10:38

Premierul Florin Cîţu va avea marţi la Guvern o întâlnire cu reprezentanţi ai mediului de afaceri pentru a discuta despre organizarea unor centre de vaccinare în cadrul companiilor.

Şeful Executivului se va întâlni tot marţi cu reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale şi ai asociaţiilor ale pacienţilor pe tema campaniei de vaccinare.

La cele două reuniuni vor fi prezenţi preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva Codiv, Valeriu Gheorghiţă, şi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii şi vicepreşedinte CNCAV Andrei Baciu.

 „Mâine am o întâlnire la Guvern cu asociaţiile companiilor mari, mici, din mai multe sectoare, pentru a vedea cum putem să îi implicăm şi pe ei în această campanie de vaccinare. Facem centre de vaccinare în companiile mari, centre de vaccinare mobile, vor face ei poate o campanie de vaccinare. Voi încerca să găsim toate resursele.

Aceasta este prioritatea în acest moment: o campanie de vaccinare de succes, pentru că partea economică am reuşit să o gestionăm cât de cât bine chiar în pandemie. (…) Ne interesează să ieşim cât mai bine din această perioadă, cât mai repede, pentru că avem nişte obiective foarte importante şi pe care putem să le atingem, să revenim, să începem să revenim la normalitate, iar prima bornă este 1 iunie, după 1 iunie să începem să revenim la normalitate„, a declarat luni seara Florin Cîţu.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.