POLITICă

Florin Cîțu, felicitări pentru PNL Tulcea: "Aţi salvat România de un spion rus"


Florin Cîțu, felicitări pentru PNL Tulcea: "Aţi salvat România de un spion rus"

PUTEREA24 | 2021-07-31 12:29

Florin Cîţu le-a adresat felicitări, sâmbătă, la conferinţa de alegeri a PNL Tulcea, liberalilor din acest judeţ, deoarece, spune el, au "salvat România de un spion rus", prim-ministrul făcând referire la un fost senator de Tulcea.

"Trebuie să vă felicit pentru ceva special: dumneavoastră aţi salvat România. Aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte, foarte mult rău, senator de Tulcea şi l-aţi redat sectorului privat. Acolo va face rău poate, dar unei singure companii, poate propriii bani şi-i va pierde. Dar felicitări, aţi salvat România de un spion rus şi vă felicit şi pentru asta”, a spus Florin Cîţu, fără să rostească numele fostului parlamentar despre care susţine că ar fi spion rus. 

În legislatura trecută, județul Tulcea a avut în Senat doi reprezentanţi, ambii de la PSD. Unul dintre aceştia este fostul ministru al Finanţelor Publice Eugen Orlando Teodorovici, care în prezent lucrează la Curtea de Conturi a României. Celălalt este Ion Ganea, fost membru al UNNPR şi PMP, despre care presa a scris că a fost ofiţer de informaţii în cadrul unui serviciu de contraspionaj în perioada fostei Securităţi dinainte de 1989.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea 24 - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.