POLITICă

Florin Cîțu, mesaj tranșant pentru colegii de la guvernare: ”Eu cred că asta e singura SOLUȚIE”


Florin Cîțu, mesaj tranșant pentru colegii de la guvernare: ”Eu cred că asta e singura SOLUȚIE”

E.Ş. | 2021-04-19 21:50

Premierul Florin Cîțu consideră că cea mai buna opțiune pentru România e această coaliție. Asta în contextul în care ședința liderilor coaliției de guvernare pentru depășirea actualei crize politice nu a avut niciun rezultat. Ei vor relua discuțiile marți după-amiază.

„Cea mai buna opțiune pentru România e această coaliție. Eu asta cred că e singura soluție. Trebuie să avem această coaliție funcțională. E dreptul colegilor de la USR-PLUS să nominalizeze pe cineva la Ministerul Sănătății.

Cred că avem un moment, ca orice coaliție, e un astfel de moment și vedem cum îl depășim. Trebuie să vedem și acele valori și principii care ne-au adus aici”, a declarat Florin Cîțu, pentru Digi24.

Întrebat în legătură cu declarațiile ministrului USR-PLUS al Transporturilor, Cătălin Drulă, premierul a răspuns: „Eu am spus că-i voi evalua pe miniștri în funcție de ce fac, nu de ce spun. Acum, fiecare poate să-și evalueze propriile declarații. Aici vom vedea cum vom merge mai departe. Eu sunt un om care se uită în special la ce vrem să facem cu această guvernare. Vedem mai târziu ce facem cu aceste declarații. Eu îi evaluez pe miniștri în funcție de ce fac”.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.