POLITICă

VIDEO Fost ministru, DEBUT în Liga 3. Nu a reușit să impresioneze


VIDEO Fost ministru, DEBUT în Liga 3. Nu a reușit să impresioneze

E.Ş. | 2023-05-09 22:15

Daniel Breaz a fost ministru interimar al Educației și ministru al Culturii din partea PSD în Cabinetul Dăncilă. El a avut parte de un debut eșuat în fotbal weekend-ul trecut, la vârsta de 48 de ani, în Liga 3 din România, aparținând celor de la CS Universitatea Alba Iulia.

În prezent, Daniel Breaz este rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. El este legitimat la CS Universitatea Alba Iulia, club care a evitat retrogradarea în Liga 4.

Deși a fost prezent pe teren, spre finalul meciului cu Sănătatea Cluj, fostul ministru nu a atins mingea deloc din momentul în care a fost introdus, potrivit .

„Finalul de joc a consemnat și o noutate, mai exact debutul ca jucător în acest sezon de Liga a 3-a a rectorului Universității «1 Decembrie 1918» din Alba Iulia, Daniel Breaz, principalul susținător al trupei universitare, persoana care a decis înființarea echipei de fotbal a clubului universitar în urmă cu 5 ani și care contribuie permanent la progresul pas cu pas al acesteia”, a transmis CS Universitatea Alba Iulia, pe Facebook.


Galerie media:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.