POLITICă

George Simion, MESAJ pentru Dan Barna de la protestul împotriva RESTRICȚIILOR pentru nevaccinați


George Simion, MESAJ pentru Dan Barna de la protestul împotriva RESTRICȚIILOR pentru nevaccinați

PUTEREA24 | 2021-07-24 22:11

George Simion, co-preşedinte AUR, a fost prezent sâmbătă în Piața Universității alături de aproximativ 200 de persoane, la un protest organizat împotriva restricțiilor care ar putea fi impuse pentru cei nevaccinați.

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat sâmbătă în Piața Universității din Bucureşti şi au strigat lozinci împotriva restricțiilor care ar putea fi impuse pentru cei nevaccinați COVID-19 precum: „Luptăm, luptăm, luptăm şi câştigăm!”, „Libertate!”, „Nu ne vaccinăm!”, „Ieşiţi din case!”, „Jos Guvernul!”, „Jos trădătorii!”, „Libertate, te iubim! Ori învingem ori murim!”.

Manifestanții au venit şi cu pancarte pe care se pot citi mesajele: „Nu vrem domiciliu forţat”, „HoReCa liberă”, transmite Agerpres.

Unii participanți au anunţat că vor face plângeri penale la Consiliul Discriminării împotriva angajatorilor care dau afară personalul de la serviciu dacă nu sunt vaccinaţi împotriva COVID-19.

„Constituţia României spune că toţi suntem egali în faţa legii. Asta e intimidare”, au declarat protestatarii.

La manifestaţie au participat şi senatorul Diana Şoşoacă şi George Simion, co-preşedinte al AUR.

”Suntem alături de românii care nu vor ca vaccinarea să fie obligatorie. Atenţie Dan Barna”, a scris George Simion pe Facebook.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea 24 - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.